AUTOBANDEN IN HAARLEM

Autobanden zijn een belangrijk aspect als het aankomt op veiligheid en rijcomfort. Het is van groot belang dat uw banden het juiste profiel hebben en zijn gemaakt voor de juiste weersomstandigheden. Bij Vakgarage Wals kunnen wij u van uitstekend advies voorzien als het aankomt op banden. Wij bieden diverse merken autobanden aan in Haarlem.

Wanneer is het moment om van zomerbanden naar winterbanden te gaan, en andersom? Het kan ook heel goed zijn dat all season banden beter passen bij uw rijstijl. Vakgarage Wals beschikt over alle bandensoorten en kan u voorzien van het juiste advies hierin.

ZOMERBANDEN

Wanneer het buiten warmer is dan 7 graden dan raadt Vakgarage Wals zomerbanden aan. Door het soort profiel is uw remweg met warmer weer korter.

WINTERBANDEN

Bij aanhoudende temperaturen beneden de 7 graden adviseert Vakgarage Wals winterbanden. Door de dikkere rubberlaag is uw band beter bestand tegen de kou en heeft u meer grip en zekerheid op de weg.

ALL SEASON BANDEN

Wanneer u minder auto rijdt en niet gauw met de auto naar het buitenland gaat zijn all season banden een verstandige keuze. All season banden weten zich uitstekend aan te passen aan de temperaturen die het wegoppervlak afgeeft. Let hierbij wel op extreme weersomstandigheden, daarbij adviseert Vakgarage Wals wel gebruik te maken van zomer- en winterbanden.

Bent u op zoek naar autobanden in Haarlem (Noord-Holland), kom dan langs om vrijblijvend advies te krijgen.

BANDEN VAN VERSCHILLENDE MERKEN

Vakgarage Wals biedt u banden aan van merken als Viking, Bridgestone, Continental, Dunlop, Firestone, Michelin, Good Year, Pirelli, Vredestein, Maxxis, Kleber, Fulda en Sava. Zo ziet u, in Haarlem bent u bij Vakgarage Wals altijd aan het juiste adres!