Aircoservice Haarlem

Wat is een Aircoservice

Wist u dat het koudemiddel van uw airco door verlies en/of verdamping jaarlijks met 8 tot 10% afneemt? Zodra het percentage onder de 70% komt, neemt de kans tot defect toe, wat vervolgens zal leiden tot HOGE reparatiekosten. Daarnaast neemt de koelcapaciteit af, waardoor de temperatuur in de auto minder snel daalt. Fabrikanten adviseren elke drie jaar een airco service te laten uitvoeren en te laten vullen.

We houden uw auto graag koel

De controle van de airco hoort bij het reguliere onderhoud van uw auto. Dit omdat defect door gebrekkige smering kan leiden tot hoge/onnodige kosten. Hierdoor is het advies om elke 3 jaar de airco service te laten uitvoeren. Bij ons word de service uitgevoerd met behulp van een van de modernste airco machine die er op de markt zijn.

Onze airco-onderhoudsbeurt bestaat uit het legen van het systeem, vacumeren, een lektest en druktest, diagnose stellen en het bijvullen met koudemiddel.

Last van nare of vieze luchtjes?

Airco Reiningen nu €35.-

Het is belangrijk dat u de Airco in de auto regelmatig laat reinigen. Hierdoor worden de bacteriën en schimmels in de verdamper en de luchtkanalen verwijderd. Bij een hoge luchtvochtigheid is de kans op bacteriegroei het grootst. Indien er wordt gerookt in de auto dan zal de bacteriegroei versnellen, dit omdat tabak eiwitten bevatten die de bacteriegroei bevorderen.

Voorkom bacteriën in uw auto en laat uw airco reinigen bij Wals in Haarlem.
Als de airco wordt gereinigd raden wij aan ook het interieurfilter te vervangen.

Gebruikerstip:
Het is belangrijk om uw airco ook in de winter regelmatig te gebruiken. Het gebruik van uw airco zorgt voor het sneller oplossen van condens op uw ruiten. Het regelmatig gebruik van uw airco zal de levensduur van uw aircopomp verlengen. Het regelmatig vullen van het airco systeem zorgt tevens voor smering.