APK Keuring

Bent u opzoek naar een APK keuringsstation in Haarlem, dan bent u bij Vakgarage Wals aan het juiste adres.

Wij zijn RDW erkend en BOVAG lid. De APK keuring kost bij ons € 40,00 voor een benzine auto en € 60,00 voor een diesel auto.

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk jaarlijkse verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen.

Verkeersveiligheid: Remmen, Wielophanging, Schokdempers, Banden, Stuurinrichting, Verlichting, Carrosserie

Milieu: Uitlaatgassen, Roetmeting (dieselmotoren), Viergasmeting (benzinemotoren) Na afloop van de APK keuring krijgt uw voertuig een keuringsrapport. Hierop staat of uw voertuig is goedgekeurd of afgekeurd, inclusief een overzicht van de reparatie- en afkeurpunten.

Onze keurmeesters zijn goed opgeleid en beschikken over de nieuwste technologie. De keurmeesters zullen zorgvuldig uw auto keuren en eventuele gebreken zorgvuldig met u doornemen.

Voor welke datum moet u uw auto laten keuren?

U kunt uw auto tot twee maanden vóór de APK-vervaldatum laten keuren bij Vakgarage Wals in Haarlem. De oude vervaldatum wordt dan met 1 of 2 jaar verlengd, afhankelijk van de leeftijd van de auto. Op de website van het RDW kunt u vinden wat uw APK vervaldatum is. Bij Vakgarage Wals vinden we het belangrijk dat u op tijd bij ons komt, zodat u geen boete riskeert. Onze keurmeesters zijn volledig op de hoogte van alle eisen en regelgevingen, zodat uw auto altijd aan de wettelijke verplichtingen voldoet. Dan kunt u met een veilig gevoel de weg op.

Maar wacht er is meer!

Bij ons krijg je 50% korting op de APK kosten in combinatie met een kleine onderhoudsbeurt.

Of krijg 100% korting op de APK kosten in combinatie met een grote onderhoudsbeurt.